foto

Norijoši Sakuma

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Kaasan, Ore wa Daijoubu (TV film)
2014 Akumu-chan (TV film)
Akumu-chan The Movie
2012 Kuruma Isu de Boku Na Sora wo Tobu (TV film)
2010 Rikon Shindoromu: Tsuma ni ima sugu detette! to iwaretara (TV film)
2007 Serendip no Kiseki (TV film)

TV seriály

2017 Boku, unmei no hito desu (TV seriál)
2016 Ie uru onna (TV seriál)
Rinšó hanzai gakuša Himura Hideo no suiri (TV seriál)
2015 Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
2014 Džigoku sensei Nube (TV seriál)
2013 35 sai no kókósei (TV seriál)
2012 Akumu-chan (TV seriál)
2008 Hokaben (TV seriál)
The Quiz Show (TV seriál)
2007 Hataraki Man (TV seriál)
2006 Mai bosu mai híró (TV seriál)
14 Sai no Haha (TV seriál)
2003 Ašita tenki ni naare (TV seriál)
Suika (TV seriál)
2002 Nurseman (TV seriál)
Tókjó niwacuki ikkodate (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace