foto

Mikhail Red

  • nar. 1991
    Manila, Filipíny

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Mrtvý děcka
2018 Eerie
2017 Neomanila
2016 Birdshot
2013 Rekorder

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Eerie
2017 Neomanila
2016 Birdshot
2013 Rekorder
2012 Harvest

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Neomanila
2016 Birdshot
2013 Rekorder

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Case Unknown (TV film)
2012 Harvest

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky