foto

Kadžiró Jamamoto

  • nar. 15.3.1902
    Tokio, Japonsko
  • zem. 28.9.1974 (72 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1967 Take-chan shacho: Seishun de tsukkare!
1966 Neko no kjúdžicu
Tanuki no ósama
1965 Tanuki no taišó
1964 Hana no Óedo no musekinin
Tensai sagishi monogatari: Tameki no hanamichi
1960 Ginza taikucu musume
1959 Son-goku sora
Songokú
1958 Džazu musume ni eikó are
Jazu musume ni eimitsu are
Tókjó no kjúdžicu
1957 Dóbucuen monogatari jori zó
Jošida to Sanpei monogatari: Kaze no naka no kodomo
Yoshida to Sanpei monogatari: Ohanake no sekai
1956 Ankokugai
Odžó-san tódžó
1955 Ai no rekiši
Dansei No. 1
Muccuri umon torimonočó: Kimen jašiki
Ore mo otoko sa
1954 Boččan šain: Zenpen
Dojóbi no tenši
Zoku Boččan šain
1953 Hana no naka no musumetači
Koi no fu'undži
1951 Aika
Hópu-san: Sararíman tora no maki
Onnagokoro dare ka shiru
1950 Datsugoku
1949 Haru no tawamure
Kaze no ko
1947 Joccu no koi no monogatari
Šin Baka džidai
1946 Ti, kteří budují zítřek
1944 Kató hajabusa sentótai
1942 Battle Troop
Hawai mare oki kaisen
Kibó no seišun
1941 Kůň
1940 Enoken no songokû: songokû zenko-hen
Enoken no zangiri kinta
Roppa no shinkon ryoko
1939 Chushingura [Go]
Chushingura zenpen
Enoken no gatchiri jidai
Nonki Yokocho
1938 Enoken no bikkuri jinsei
Tojuro no koi
Tsuzurikata kyoshitsu
1937 Enoken no chakiri kinta 'Zen' - Mamayo sandogasa - Ikiha yoiyoi
Nihon josei dokuhon
Otto no teiso - aki futatabi
Otto no teiso - haru kureba
Utsukushiki taka
1936 Enoken no senman chojya
Zoku Enoken no semman choja
Zoku Enoken no senman chojya
1935 Botchan
Sumire musume
1926 Danši no ičidaku

Herecká filmografie

Filmy

1952 Kin no tamago
1929 愛の町

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky