foto

Timo Humaloja

  • nar. 7.4.1947 (72 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2000 Laina-aika
1986 Valkoinen kääpiö
1983 Yön sankari
1981 Pedon merkki
1970 Jussi Pussi

TV seriály

1978 Elämänmeno (TV seriál)
Oman tiensä etsijät (E03)

Dokumentární

2011 Katseen vanki

Režijní filmografie

Filmy

2000 Laina-aika
1992 Puhallus (TV film)
1991 Vetsikko (TV film)
1988 Palkinto (TV film)
1987 Vapaus (TV film)
Viimeisen jälkeen (TV film)
1986 Valkoinen kääpiö
1984 Yksinpuhuja (TV film)
1983 Zoja (TV film)
1982 Vangittu tuli
1981 Teatterituokio: Keskustelu Steinin talossa poissaolevasta von Goethesta (TV film)
1978 Sunnuntai (TV film)

TV seriály

2002 Pidetään yhtä (TV seriál)
1992 Luonnollinen kuolema (TV seriál)
1989 Sinitaivas (TV seriál)
1978 Oman onnensa seppä (TV seriál)

Dokumentární

2011 Katseen vanki
1999 Köyhien apostoli
1997 Tappion tunne - Magnus Scharmanoff valokuvaaja
1989 HIV

Producentská filmografie

Filmy

1982 Vangittu tuli

Dokumentární

2012 Jahti (TV film)
2011 Autiomaa
Katseen vanki
Pärand
2009 Mennyt sukupolvi

Střihačská filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1999 Köyhien apostoli

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2011 Autiomaa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky