foto

Jorma Piironen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1981 Suvi (TV film)
1980 Miesten koulu (TV film)
1979 Martin sarviherra (TV film)
1978 Sunnuntai (TV film)
1976 Robinson Crusoe Jr. (TV film)
1974 Finlandisation (TV film)

TV seriály

1984 Robotti von Rosenbergin tutkimukset (TV seriál)

Dokumentární

1983 Kerran vielä, Pojat! (TV film)
1980 Pro arte utili (TV seriál)
1979 Veli, sisko (TV film)
1970 Luxusturistit (TV film)

TV pořady

1976 Eurovision laulukilpailu 1976 - Suomen karsinta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky