foto

Reijo Rinne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Antiikkieno
2005 Ojat on rajat (TV film)
Pentinkulman naiset (TV film)
2003 Äiti ja Seija (TV film)
1993 Täällä pojat tähden alla (TV film)
1991 Tuuli leppeä lounaasta (TV film)
1989 Valkoinen nainen (TV film)
1981 Katteellinen (TV film)
1975 Kössi Kenguru ja Aatami Aikuinen (TV film)
Tietoisku: Diskomelu (TV film)
1974 Kössi Kenguru satujen maailmassa (TV film)
1970 Mimmi Paavaliina (TV film)
1968 Laulu Suomenlahdelle (TV film)

TV seriály

2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Niinhän me kaikki joskus (S01E12)
Isä (S01E11)
Minkä taakseen jättää (S01E10)
další epizody (12)
2004 Paavo ja Raili (TV seriál)
Hiljaista on (TV seriál)
Vihdoinkin kahvia (E11)
Idän pikajuna (E10)
Ilmastoitua rakkautta (E09)
další epizody (4)
2003 Hiljaista on (TV seriál)
...niin hiljaista... (E07)
Joulun lyömät (E06)
Pelimies ei pelkää (E05)
další epizody (7)
Varjo vain - savolainen eurodekkari (TV seriál)
2001 Peräkamaripojat (TV seriál)
Vilpittömästi sinun (E06)
Rakastukoon ken voi (E05)
Rakasta, kärsi ja uhkaile (E04)
další epizody (6)
1999 Trasselirakastaja (TV seriál)
1995 Onnea vai menestystä (TV seriál)
1973 Mustat ja punaiset vuodet (TV seriál)
Vuosi 1973 (E10)
Vuosi 1968 (E09)
Vuosi 1966 (E08)
další epizody (4)
1972 Sekuntikello (TV seriál)
1970 Pertsa ja Kilu (TV seriál)

Dokumentární

1995 Absolute Guitar (TV film)
1984 Aleksis Kivi (TV seriál)
1979 Rakkaani, Tammerkoski (TV film)
1978 Näin syntyi YYA-sopimus
1975 Muutoksen vuosikymmenet (TV seriál)
1973 Ja mitä herroille saisi olla (TV film)
1971 Mies Shiloh'sta (TV film)
1970 Rodney (TV film)
1969 36000 päivää Oulussa (TV film)
1967 Eräs in memoriam (TV film)
Kansalaissota - vapaussota
1966 Kaupunki (TV film)
Kinkerit - Elävää kansanperinnettä Luopioisista (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky