foto

Niilo Fabritius

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1997 Vuosisadan rakkaustarina (TV film)
1992 Hamlet (TV film)
1991 Meil Kosola (TV film)
1990 Lumisade (TV film)
1989 Kultainen koskelo (TV film)
1988 Murhakopla (TV film)
Vincent van Gogh (TV film)
1986 Leonardon ikkunat (TV film)
1983 Unelmajuna (TV film)
1982 Yhdeksän miestä Ratakadulle (TV film)
1981 Vaiennetut äänet (TV film)
1980 Elinan surma (TV film)
1978 Auringon lapset (TV film)
Itsenäinen runo (TV film)
Tuonelan joutsen (TV film)
1977 Nuoruutemme linnut (TV film)
Rikottu ruukku (TV film)
1976 Aleksis Kivi (TV film)
Anu ja Mikko (TV film)
Ihmissydän (TV film)
Naistentanssit (TV film)
Tartuffe (TV film)
Valkeat kädet (TV film)
Vanhan ruhtinaan rakkaus (TV film)
1975 Usko, toivo, rakkaus (TV film)
Ystävyysottelu (TV film)
1971 Karhu (TV film)
1970 Tervetuloa meidän isämme (TV film)
1969 Tirlittan (TV film)

TV seriály

1989 Poliisijuttu (TV seriál)
Sisäpiirin kaupat (E05)
Jumalien tappama (E04)
Ranskalaiset korot (E03)
1988 Poliisijuttu (TV seriál)
Kosto (E02)
Suomalainen piruetti (E01)
1978 Det händer i Aspnäs (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)

TV pořady

2001 Haluatko ministeriksi? (TV pořad)
1984 Viikonlopputelevisio (TV pořad)
1983 Anna palaa (TV pořad)
1979 Tuubi (TV pořad)
1978 Lapin kesä (TV pořad)
1974 Uri Geller - ihmeidentekijä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky