foto

Reino Aaltonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1989 Valkoinen nainen (TV film)
1985 Juhani on kuumeessa (TV film)
Lintutyttö (TV film)
Čas žížal (TV film)
1977 Löylyä! - suomalaisen saunan nousu ja uho (TV film)
1975 Salakissat (TV film)
1967 Tulva (TV film)
1965 Lumilinna (TV film)

TV seriály

1989 Hellapoliisit (TV seriál)
Tuleeko tästä elokuvaa? (E02)
Elokuvanteossa (E01)

Dokumentární

1986 Kerran vielä - Dingo (TV film)
1979 Veli, sisko (TV film)
1978 Lauluja elämästä (TV film)
1976 Gloria Gaynor - diskojen kuningatar (TV film)
1971 Kuunnelkaa laulujani (TV film)
1968 Fredi - fanfaari tavalliselle ihmiselle (TV film)

TV pořady

1994 Lista Top 40 (TV pořad)
1992 Suomi-Neidon syntymäpäivät (TV pořad)
1990 Maailman kahdeksan ihmettä (TV pořad)
1988 Vuosikertaviihde -88 (TV pořad)
1985 Kamoon - kielet poikki (TV pořad)
1984 Eurovision laulukilpailu 1984 - Suomen karsinta (TV pořad)
Mutapainin ystävät (TV pořad)
1981 Hukkaputki (TV pořad)
1977 Rauhan äiti (TV pořad)
1975 Mustalaislauluja (TV pořad)
1974 Eurovision laulukilpailu 1974 - Suomen karsinta (TV pořad)
1971 Rakkauspakkaus (TV pořad)
1968 Lasse ja Kristina (TV pořad)
1967 Jatkoaika (TV pořad)
1966 Loco-motion (TV pořad)
1962 Ennen äänitystä (TV pořad)

Koncert

1984 Kevyen musiikin vuosikonsertti Lappeenrannassa (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky