foto

Henri Kapulainen

  • nar. 27.4.1947 (72 let)
    Lahti, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Tarkastaja
1992 Mestari
1991 Pirtua pirtua
1985 Viimeiset rotannahat
1982 Toto
1981 Muutto (TV film)
Punaiset saappaat ja muita ihmeitä (TV film)
Syöksykierre
1978 Runoilija ja muusa
1977 Metsästys joulun alla (TV film)
1976 Manillaköysi (TV film)
1975 Kuolleista herännyt (TV film)

TV seriály

1996 Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
1990 Pirunnyrkki (TV seriál)
1988 Isku suoneen (TV seriál)
I-osa (E01)
1984 Läskiperunapasteija (TV seriál)

Dokumentární

2013 Viru - tarinoita hotellista
1997 Lohtu - päänsekoittamisen lyhyt kulttuurihistoria
1990 Aino Ackté (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Isoäiti helvetistä
1985 Juhani on kuumeessa (TV film)
1972 Hiekkakuningas (TV film)
1971 Pikasuutarin Esko (TV film)

TV seriály

2001 Musta sukka (TV seriál)
1987 Käärmeenlumoojat (TV seriál)
1983 Koiraton talo (TV seriál)
1977 Meille tulee vauva (TV seriál)

TV pořady

1977 Perjantaita (TV pořad)

Host

TV pořady

1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky