foto

Ville Sandqvist

  • nar. 1960
    Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Voluntary Blindness
1992 Mestari
1991 Hélène S. (TV film)
Kuolleita unelmia (TV film)
1989 Terroristit (TV film)
1988 Laittomuuden aika (TV film)
1986 Näkemiin, hyvästi
Perhosen uni
1985 Pimeys odottaa
1984 Uuno Turhapuro armeijan leivissä
1982 Kiertue (TV film)
1971 Juha ja Matti (TV film)

TV seriály

1995 Kovaa maata (TV seriál)
Vaikeat valinnat (S01E12)
1990 Joulukalenteri (TV seriál)
1988 Isku suoneen (TV seriál)
III-osa (E03)
II-osa (E02)
I-osa (E01)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
1976 Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1973 Huumorin koulu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hulluus ja yhteiskunta
2009 Jurkan huonetta ja sukua (TV film)

Host

TV pořady

1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)
1986 Pilat palat pois (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace