foto

Kari Paukkunen

  • nar. 9.2.1946 (74 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Nitroliiga (TV film)
Saatana kun yskittää (TV film)
1983 Apinan vuosi
1978 Kaupunkilaisia
1977 Minna (TV film)
1975 Savupirtti ja linna (studentský film)
1972 Äiti tekee satua (TV film)
1971 Jammu (TV film)

TV seriály

2006 Jumalan kaikki oikut (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)

Divadelní záznam

1978 Nuorallatanssijan kuolema eli kuinka Pete Q sai siivet (divadelní záznam)

Producentská filmografie

Filmy

2005 Mental Sport (TV film)
1997 Howard - verinen iltapäivä
1996 Abiel - erakon tarina (TV film)
Alkoholiton(ik) (TV film)
Juna
1995 Koti (TV film)
Onnenlehti (TV film)
Pidetty hiljainen mies
1994 Amerikan unelma (TV film)
Meno paluu (studentský film)
Onnenpeliä (TV film)
Susi tulee
Viimeinen ilta (TV film)
1993 Jonakin päivänä (TV film)
Onnellinen hääpäivä (TV film)
Sutki (TV film)
Ystävä vai vihollinen (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1975 Salakissat (TV film)

TV seriály

1990 Kellarikaarti (TV seriál)

TV pořady

1986 Kenen kaapissa seisot (TV pořad)

Střihačská filmografie

Filmy

1980 Prologi (studentský film)

Host

TV pořady

2005 Taiteilijaelämää (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky