foto

Annina Enbuske

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV pořady

2019 Kaksi kirjailijaa, kaksi maailmaa (TV pořad)
2013 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2012 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
Kuntavaalit 2012 (TV pořad)
2011 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
Presidentinvaali 2012 (TV pořad)
2010 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2009 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
Ykkösaamu (TV pořad)
2008 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2007 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2006 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2005 Lauantaiseura (TV pořad)
1997 Aamu-TV (TV pořad)
1990 A-talk (TV pořad)
1971 A-Studio (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

2012 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2006 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2006 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky