foto

Beatriz Sheridan

  • nar. 25.6.1934
    Mexico City, Distrito Federal, Mexiko
  • zem. 30.4.2006 (71 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Más allá de la usurpadora (TV film)

TV seriály

2005 Contra viento y marea (TV seriál)
2001 La Intrusa (TV seriál)
1999 Rosalinda (TV seriál)
1998 Dvě tváře lásky (TV seriál)
1996 María la del Barrio (TV seriál)
1994 Marimar (TV seriál)
1992 María Mercedes (TV seriál)
1990 Mi pequeña Soledad (TV seriál)
1987 Indomable, La (TV seriál)
Rosa salvaje (TV seriál)

Hudební videoklipy

1992 Thalía: Maria Mercedes (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

1987 Gaby: A True Story
1984 Historia de una mujer escandalosa
1982 Confidencias
1980 Jugador de ajedrez, El
Misterio
1972 Victoria
1971 Generala, La
1970 Mentira, La
Narda o el verano
1967 Otra ciudad, La
Pedro Páramo
1965 Tajimara
1963 Las troyanas

TV seriály

2005 Contra viento y marea (TV seriál)
2003 Opravdová láska (TV seriál)
2002 ¡Vivan los niños! (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1995 Alondra (TV seriál)
1985 Vivir un poco (TV seriál)
1983 Pobre Señorita Limantour, La (TV seriál)
1982 Gabriel y Gabriela (TV seriál)
1981 Nosotras las mujeres (TV seriál)
1978 Muñeca rota (TV seriál)
1977 Venganza, La (TV seriál)
1971 Lucia Sombra (TV seriál)
Máscaras, Las (TV seriál)
Velo de novia (TV seriál)
1965 Secreto de confesión (TV seriál)

Dokumentární

1964 Jose Luis Cuevas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky