foto

Giorgio Capitani

  • nar. 29.12.1927
    Paříž, Francie
  • zem. 25.3.2017 (89 let)
    Viterbo, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Kde najdeš někoho, jako jsem já? (TV film)
2009 Enrico Mattei - L'uomo che guardava il futuro (TV film)
Puccini (TV film)
2007 Il generale Dalla Chiesa (TV film)
2005 Callasová a Onassis (TV film)
Edda (TV film)
2004 Rita da Cascia (TV film)
2002 Jan XXIII.: Papež míru (TV film)
2000 Anna (TV film)
Ritorno del piccolo lord, Il (TV film)
1999 Mio figlio ha 70 anni (TV film)
1995 Figlio a metà un anno dopo, Un (TV film)
Vánoční koncert (TV film)
1994 Figlio a metà, Un (TV film)
1993 Un cane sciolto 3 (TV film)
1992 Coraggio di Anna, Il (TV film)
1991 Un cane sciolto 2 (TV film)
1990 Un cane sciolto (TV film)
1989 David e David (TV film)
E se poi se ne vanno? (TV film)
1988 E non se ne vogliono andare! (TV film)
Nashledanou a děkuji
Rimini, Rimini - po roce
1987 Hasiči 2: Hrdinská mise
Io e papà (TV film)
1982 Vai avanti tu che mi vien da ridere
1981 Bollenti spiriti
Teste di quoio
1980 Nenávidím blondýnky
1979 Aragosta a colazione
1978 Já jsem tygr, ty jsi tygr, on je tygr
1977 Chléb, máslo a marmeláda
1976 Sežehnuti horoucí vášní
1975 Gangsterova milenka
1972 Schiava io ce l'ho e tu no, La
1969 Arcangelo, L'
1968 Ognuno per sé
1967 Notte è fatta per... rubare, La
1966 Che notte, ragazzi!
1964 Samson a souboj siláků
1962 Axel Munthe - Der Arzt von San Michele
1956 Trovatella di Milano, La
1955 Piccolo vetraio, Il
1954 Delirio
Piscatore 'e Pusilleco

TV seriály

2001 Memoria e il perdono, La (TV seriál)
1999 Commesse (TV seriál)
1997 Un prete tra noi (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)
1992 Vysoká společnost (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace