foto

Harri Pakkala

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1978 Sunnuntai (TV film)
1976 Putkinotko (TV film)
1975 Morjens maailma (TV film)
Orvar Kleinin laillinen ruumis (TV film)
1972 Emme ole enkeleitä (TV film)
Heiluri (TV film)
1967 Saituri (TV film)
1966 Prahan kevät (TV film)

TV seriály

1983 Koettakaa vedellä, vastasi palopäällikkö (TV seriál)
1976 Ryydinkeksijät (TV seriál)

TV pořady

1984 Mutapainin ystävät (TV pořad)
1979 Oi aika ihanin (TV pořad)
1976 Eurovision laulukilpailu 1976 - Suomen karsinta (TV pořad)
1975 Eurovision laulukilpailu 1975 - Suomen karsinta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky