foto

Niilo Tolonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1990 Vihreäreppuinen mies (TV film)
1989 Kuhmon huumaa (TV film)
1987 Kadotetut (TV film)
1986 Isoäidin kuolema (TV film)
1984 Vartioitu saari (TV film)
1982 Jaakko Ilkka (TV film)
Säätiö (TV film)
1979 Pekka Puupää (TV film)
1978 Emigrantit (TV film)
1976 Hölmöläisiä (TV film)
Prinsessa, joka ei osannut puhua (TV film)
1975 Salakissat (TV film)
1974 Kuljen joukossa (TV film)
1973 Neljä nuorta (TV film)
Uuno Turhapuro
1972 Justiina (TV film)
1969 Työtön (TV film)

TV pořady

1992 Kuudesti laukeava (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace