foto

Elsa Pättiniemi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1986 Akallinen mies
1983 Akaton mies
1980 Za spičkami
1979 Ruskan jälkeen
1977 Viimeinen savotta
1973 Meiltähän tämä käy

TV seriály

1989 Akallinen mies (TV seriál)
1983 Akaton mies (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Tuhlaajapoika

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace