foto

Tapio Flinkman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1983 Köyhyydestä kurjuuteen (TV film)
1977 Metsästys joulun alla (TV film)
Pakolaiset (TV film)
1975 Simpauttaja (TV film)

TV seriály

1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
1993 Konstan pylkkerö (TV seriál)
1985 Jäähyväiset lasihevoselle (TV seriál)
Uskottu mies (TV seriál)
1983 Koiraton talo (TV seriál)
1982 Hämähäkki (TV seriál)
Suomalaisia tunnustuksia (TV seriál)
1975 Passikuvia (TV seriál)
1973 Miniä (TV seriál)

TV pořady

1993 Salli mun nauraa (TV pořad)
1992 Manitbois (TV pořad)
Vesku rempallaan (TV pořad)
1976 Päivä Helsingissä (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1982 Hämähäkki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace