foto

Espe Haverinen

  • nar. 1964

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Downhill City

Dokumentární

2007 Näin se tehtiin (TV seriál)
2002 22 Pistepirkko: Live at Märkbar - Copenhagen 05.07.99 (koncert)
1998 22 Pistepirkko: Off Road Manual

Hudební videoklipy

1998 22-Pistepirkko: Boardroom Walk (hudební videoklip)
22-Pistepirkko: Onion Soup (hudební videoklip)
1996 22-Pistepirkko: Don't Say I'm So Evil (hudební videoklip)
22-Pistepirkko: Roundabout (hudební videoklip)
1994 22-Pistepirkko: (Just a) Little Bit More (hudební videoklip)
1993 22-Pistepirkko: Birdy (hudební videoklip)

Koncert

2009 Strengin puutarhassa (koncert)

Skladatelská filmografie

Filmy

1999 Downhill City

Dokumentární

1998 22 Pistepirkko: Off Road Manual

Hudební videoklipy

1998 22-Pistepirkko: Boardroom Walk (hudební videoklip)
22-Pistepirkko: Onion Soup (hudební videoklip)
1996 22-Pistepirkko: Don't Say I'm So Evil (hudební videoklip)
22-Pistepirkko: Roundabout (hudební videoklip)
1994 22-Pistepirkko: (Just a) Little Bit More (hudební videoklip)
1993 22-Pistepirkko: Birdy (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2008 Maria! (TV pořad)
2007 Kosketuksessa (TV pořad)
1998 Linnunradan pianobaari (TV pořad)
1987 Yölinja (TV pořad)
1983 Anna palaa (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky