foto

Salme Lahtinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1990 Ystävät, toverit
1987 Kummitäti (TV film)
1986 Hiihtäjä (TV film)
1984 Medeia (TV film)
Viimeiset kiusaukset (TV film)
1983 Juhannustanssit (TV film)
1982 Lulu (TV film)
1978 Prinssi Sulevi ja prinsessa Heljä (TV film)
1977 To člověku úplně stačí
1976 Kaksi ruplan rahaa (TV film)
1971 Me vasta vallankumoukselliset (TV film)

TV seriály

1990 Huojuva talo (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
1984 Barr-niminen mies (TV seriál)

Dokumentární

1986 Kirkko keskellä kylää (TV seriál)
1984 Aleksis Kivi (TV seriál)
1974 Jean Sibelius (TV film)

TV pořady

1984 Pianonvartija (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky