foto

Matti Virtanen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1990 Irti maasta (TV film)
1986 Paperienkelit (TV film)
Veronika (TV film)
1985 Apinanhännät (TV film)
1984 Kevään ensimmäinen saalis (TV film)
Tohvelisankarin rouva (TV film)
Vartioitu saari (TV film)
1983 Kuolemanlaiva (TV film)
1982 Parveke (TV film)
1981 Kauhea murhamies Lalli (TV film)
Vaiennetut äänet (TV film)
1976 Pullonpohja (TV film)
Terveisiä Dorikselta (TV film)
1975 Taiteen tuote (TV film)
1974 Kuljen joukossa (TV film)

TV seriály

1993 Heikompi astia (TV seriál)
Kaksoishäät (E08)
Joko pulppuaa (E07)
Ne yöt ovat valgeat (E06)
další epizody (8)
Hobitit (TV seriál)

Dokumentární

1976 Gloria Gaynor - diskojen kuningatar (TV film)

TV pořady

1994 Lista Top 40 (TV pořad)
1989 Eurovision laulukilpailu 1989 - Suomen karsinta (TV pořad)
1988 Vuosikertaviihde -88 (TV pořad)
1985 Kamoon - kielet poikki (TV pořad)
1984 Musta kirja (TV pořad)
1979 Repen lauluja 1 (TV pořad)
Repen lauluja 2 (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Kuningasjätkä
1983 Hautajaiset (studentský film)
1980 Prologi (studentský film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky