foto

Richard Lampone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Gender Bender
2015 Bad Hurt
Lonely Boys
2014 Dirty Shield
Friends and Romans
2013 Hypebeasts
2012 Surviving Family
2011 Traum

TV seriály

2013 One Life to Live (TV seriál)
2010 Squatteři (TV seriál)
2008 Anyone But Me (TV seriál)

Dokumentární

2013 Drom - Mord: po stopách zločinu (TV seriál)
2008 Nejpodivnější případy forenzních znalců (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Gender Bender

Producentská filmografie

Filmy

2016 Gender Bender

Host

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky