foto

Elvi Halme

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1992 Taivaan kukka (TV film)
1986 Hiihtäjä (TV film)
1983 Dostojevskin galleria (divadelní záznam)
1979 Meidän lapset (TV film)

TV seriály

1991 Pakanamaan kartta (TV seriál)
1989 Pentti Haanpää (TV seriál)
1987 Kolarikorjaamossa kummittelee (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1986 Sisko ja sen veli (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
1983 Reinikainen (TV seriál)
Taas leivoset ilmassa leikkiä lyö (E14)
Läksiäiset (E13)
Pasianssia ja psykologiaa (E12)
další epizody (7)
1982 Reinikainen (TV seriál)
Koiranelämää (E03)
Hammasten kiristys (E02)
1980 Tankki täyteen (TV seriál)
Ympäri käydään, yhteen tullaan (S02E05)
Paranemaan päin (S02E04)
Kotikäynti (S02E03)
další epizody (5)
1979 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Suomen valinta (E10)
Ahdistava syksy (E09)
Suuret ja pienet (E08)
další epizody (6)
1978 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Uhkapeli (E04)
Kutsu Moskovaan (E03)
Hylätty tarjous (E02)
další epizody (4)
Tankki täyteen (TV seriál)
Lauantai-illan huumaa (S01E05)
Murtovarkaus (S01E04)
Supisuomalainen mykkäkoulu (S01E01)
1975 Siunattu hulluus (TV seriál)
1973 Mustat ja punaiset vuodet (TV seriál)
Vuosi 1973 (E10)
Vuosi 1968 (E09)
Vuosi 1966 (E08)
další epizody (10)

Dokumentární

1985 Porvoonjoki - historian virta (TV seriál)
1984 Aleksis Kivi (TV seriál)

TV pořady

1987 Kyllä elämä on ihanaa (TV pořad)
1978 Eurovision laulukilpailu 1978 - Suomen karsinta (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1987 Kolarikorjaamossa kummittelee (TV seriál)
Episode 2 (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky