foto

Marjut Komulainen

  • nar. 10.9.1953 (66 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Piráti silnic
1994 Koiravarkaat
1992 Tapporahat (TV film)
1990 Täysin syytön (TV film)
1988 Anna Linnean hiukset (TV film)
1986 Kuutamoprinssi (TV film)
1977 Kovan onnen lapsia (TV film)

TV seriály

2005 Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2004 Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2001 Siamin tytöt (TV seriál)
2000 Pesärikko (TV seriál)
Merkki päällä (E03)
Kotipesä (E02)
Viistotaival (E01)
1998 Big Bang (TV seriál)
1993 Idan jengi (TV seriál)
1991 Tiina (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
1988 Dunckerin kersantti (TV seriál)
1981 Iris Klewe (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Putsplank (studentský film)
2003 Klooni (TV film)
2001 Kolme valhetta (TV film)
1995 Avaruuden musta kivi
1984 Kuulustelu (TV film)
1983 Kolme mummoa (TV film)
Älköön silmäteräsi levätkö (TV film)
1982 Pohjalla (TV film)
1978 Elämäsi parhain aika (TV film)
Kirjailija Helteen kevät (TV film)
1977 Isosisko ja pikkuveli (TV film)
1976 Ihmissydän (TV film)

TV seriály

2001 Seitsemän (TV seriál)
Kokolailla epäilyttävän aamun valjetessa (E05)
Varhainen aamu poliisilaitoksella (E04)
Siamin tytöt (TV seriál)
1981 Kukkivat roudan maat (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Piráti silnic
1994 Koiravarkaat

TV seriály

2005 Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2004 Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2001 Siamin tytöt (TV seriál)
1998 Big Bang (TV seriál)
1991 Tiina (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky