foto

Christophe Salachas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1996 C'est cool! (TV seriál)
Karine et Ari (TV seriál)
St. Tropez (TV seriál)
1995 Filles à papas (TV seriál)
1994 Fruits et légumes (TV seriál)
1993 Seconde B (TV seriál)
Une famille pas comme les autres (TV seriál)
1992 Années F.M., Les (TV seriál)
Helena a její chlapci (TV seriál)
Miel et les abeilles, Le (TV seriál)
Sylvie et compagnie (TV seriál)
1991 Besoin de personne (TV seriál)
První polibky (TV seriál)
Riviera (TV seriál)
1989 Tribunal (TV seriál)
1988 Vivement lundi (TV seriál)
1987 Marc et Sophie (TV seriál)
1985 Maguy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace