foto

Markku Onttonen

  • nar. 6.6.1947
    Mikkeli, Finsko
  • zem. 23.3.2004 (56 let)
    Hyvinkää, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Tuomioni (TV film)
1993 Sotapoika (TV film)
1987 Mielipuolen päiväkirja (divadelní záznam)
1985 Hirvikeikka (TV film)
1984 Elämättä jäänyt elämä (TV film)
Kättenpäällepanijat eli kun Hunttalan Matti osti Suomen
Ministeri tarttuu saksiin (TV film)
1981 Ansa (TV film)
1980 Kätkäläinen (TV film)
Opri ja Oleksi (TV film)
1978 Olga (TV film)
Teatterituokio: Harmaalakkinen tyttö (TV film)
1977 Teatterituokio: Pyhät pykälät (TV film)

TV seriály

2002 Sänky (TV seriál)
2001 Taivas sinivalkoinen (TV seriál)
1997 Kun taivas repeää (TV seriál)
1995 Tuomitut (TV seriál)
1987 Vihreän kullan maa (TV seriál)

Dokumentární

2004 Muistojeni Karjala (TV seriál)
1991 Isänmaa - aseveljeys (TV film)
Talvisodasta jatkosotaan (TV film)
1983 Jääkärien tie (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Tuomioni (TV film)
1985 Hirvikeikka (TV film)
1984 Kättenpäällepanijat eli kun Hunttalan Matti osti Suomen
1980 Kätkäläinen (TV film)
Opri ja Oleksi (TV film)

TV seriály

2001 Taivas sinivalkoinen (TV seriál)
1997 Kun taivas repeää (TV seriál)
1995 Tuomitut (TV seriál)

Dokumentární

2004 Muistojeni Karjala (TV seriál)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1996 Tuomioni (TV film)

Dokumentární

1991 Talvisodasta jatkosotaan (TV film)

Spisovatelská filmografie

Dokumentární

2015 Jääkärit (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky