foto

Hervé Brami

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 La crèche des hommes (TV film)
2006 Papier glacé
2002 Papier glacé

TV seriály

2018 Nina (TV seriál)
Cours toujours (S04E10)
D'une rive à l'autre (S04E09)
Ne dis jamais (S04E08)
2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 50 (S01E50)
Episode 49 (S01E49)
Episode 48 (S01E48)
další epizody (10)
Nina (TV seriál)
Une étrange absence (S03E04)
Fort comme la vie (S03E03)
Un dernier verre (S03E02)
další epizody (4)
2016 Nina (TV seriál)
Auf Wiedersehen (S02E10)
Sur le ring (S02E09)
Papa où t'es ? (S02E08)
2015 Chérif (TV seriál)
A ma fille (S02E08)
Bonheur à vendre (S02E06)
2014 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Les Cercueils de pierre - 2ème partie (S09E02)
Les Cercueils de pierre - 1ère partie (S09E01)
2013 Mongeville (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Double jeu (S08E12)
La Menace (S08E11)
L'Ombre du passé (S08E01)
2012 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Le Prix d'excellence (S07E05)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Papier glacé
2002 Papier glacé

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace