foto

Aleksandr Gelman

  • nar. 25.10.1933 (86 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Arje
Ławeczka - divadelní hra
1990 Мы странно встретились... - scénář, divadelní hra
1986 Зина-Зинуля - scénář, divadelní hra
1984 A pad (TV film)
1981 My, níže podepsaní (TV film) - scénář, divadelní hra
1978 Zpětná vazba
1977 Palkkio (TV film) - divadelní hra
1974 Prémie - divadelní hra

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Moy otets Evgeniy - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky