foto

Aleksandr Gelman

  • nar. 25.10.1933 (85 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Arje
Ławeczka - divadelní hra
1990 My stranno vstretilis - scénář, divadelní hra
1986 Zina-Zinulja - scénář, divadelní hra
1984 A pad (TV film)
1981 My, nižepodpisavšijesja (TV film) - scénář, divadelní hra
1978 Obratnaja svjaz
1977 Palkkio (TV film) - divadelní hra
1974 Prémie - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace