foto

Sakari Virkki

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2008 Suuri performanssi (TV film)
2004 Saara Pitkänen (TV film)
2003 Vilma (TV film)
2002 Paavo Pantteri (TV film)
1999 Jakkulista feministi (TV film)
1997 Viisi tytärtäni (TV film)
1986 Kuutamoprinssi (TV film)
1977 Hiiriä ja ihmisiä (TV film)

TV seriály

2008 Katso ihmistä (TV seriál)
Toinen osa (E02)
Ensimmäinen osa (E01)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Presidentit (TV seriál)
Elinikäinen presidentti (E08)
Suomen karjuva leijona (E07)
Presidentti odottaa noutajaa (E06)
2005 Presidentit (TV seriál)
Uhrattu presidentti (E05)
Mäntsälän kapina (E03)
Lapuan laki (E02)
další epizody (4)
2004 Nollatoleranssi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Pelkovaara (TV seriál)
2000 Pesärikko (TV seriál)
Merkki päällä (E03)
Kotipesä (E02)
Viistotaival (E01)
1995 Kotikatu (TV seriál)
Kovaa maata (TV seriál)
Vaikeat valinnat (S01E12)
Yllätys (S01E11)
Tilinteko (S01E10)
1994 Kovaa maata (TV seriál)
Tastula iskee taas (S01E09)
Riku katoaa (S01E08)
Tastula iskee (S01E07)
další epizody (9)
1993 Kaikkien valehtelijoiden äiti (TV seriál)
Pääkallotynnyrit (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)

Dokumentární

2011 Boheemi elää
Sota ja raha (TV film)
2010 Suomalainen elokuvaohjaaja: Matti Ijäs (TV film)
Suomalainen elokuvaohjaaja: Peter von Bagh (TV film)
Suomen historian myytit: Ensimmäiset vaalit 1907 (TV film)
2008 Pravda o sauně (TV film)
2007 Muistikuvaputki (TV seriál)
2005 Porträttet: Asko Sarkola - skådespelare och teaterchef (TV film)
2004 Oiva Lohtander - hilpeitäkin hetkiä (TV film)
2003 Suomalainen kirjailija (TV seriál)
1993 Mitä se meille kuuluu? - Tosi asiaa: Etelä-Afrikka (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace