foto

Heikki Vuento

  • nar. 6.12.1951 (67 let)
    Kemi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Co děláme pro lásku
2009 Lokakuun valoa (TV film)
2007 Ensimmäinen Eskelinen
2006 Suden arvoitus
2000 Bad Luck Love
1999 Zlatá horečka v Laponsku
1998 Armon aika
1997 Lahja (TV film)
Lunastus
1993 Sutki (TV film)
Tuliainen
1992 Ovi (TV film)
1991 Postia marsalkalle (TV film)
1983 Jon
1978 Nuorallatanssijan kuolema eli kuinka Pete Q sai siivet (divadelní záznam)

TV seriály

1994 Love Story (TV seriál)
1993 Metsolat (TV seriál)
1990 Kellarikaarti (TV seriál)
Pirunnyrkki (TV seriál)
1981 Tatsia! Tatsia! (TV seriál)

TV pořady

1982 Viimeistä iltaa... (TV pořad)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1986 Studio Studio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky