foto

Markku Mäkinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2007 Antiikkieno
2005 Ojat on rajat (TV film)
Piilopaikka kahdelle (TV film)
2003 Äiti ja Seija (TV film)
1997 Outo tehtävä (TV film)
1996 Abiel - erakon tarina (TV film)
1993 Nitroliiga (TV film)
1990 Konkurssi (TV film)
1988 Pullahiiri (TV film)
1981 Katteellinen (TV film)
1978 Seikkailu Olavinlinnassa (TV film)

TV seriály

2018 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Katkera kilpajuoksu (S03E06)
Paratiisin porteilla (S03E05)
Uhkapeliä ja uusia avauksia (S03E04)
další epizody (6)
2017 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Kenen lauluja laulat? (S02E04)
Viivyttelyä ja vilunkipeliä (S02E03)
Porttikielto Perttulaan (S02E02)
další epizody (4)
2016 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Vastaiskuja valtaajille (S01E06)
Kuka keikuttaa venettä (S01E05)
Armotonta arvonnousua (S01E04)
další epizody (6)
2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Pintaa syvemmältä (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Taivaan tulet (TV seriál)
Hyvien ihmisten juhla (S04E06)
2013 Sata lasissa (TV seriál)
Koit pärjäil (E04)
Hauskan kautta mennään (E03)
Nyt pannaan haiseen (E02)
další epizody (4)
Taivaan tulet (TV seriál)
Ihmisiä suviyössä (S04E05)
Miss Marpleko itte (S04E04)
Oi jos mä matkamies maan (S04E03)
další epizody (10)
2011 Taivaan tulet (TV seriál)
Anna kaikkien kokkien kukkia (S02E12)
Varovasti sanoi rovasti (S02E11)
Wanha toweri (S02E10)
další epizody (6)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
Taivaan tulet (TV seriál)
Vanha velka satuttaa (S02E06)
Salakaato (S02E05)
Me Tarzan You Jane (S02E04)
další epizody (6)
2008 Sitoutumisen alkeet (TV seriál)
Heikkoja hetkiä (E04)
Perhe vai perse (E03)
Kaveripohjalta (E02)
další epizody (4)
2007 Punahilkka (TV seriál)
Taivaan tulet (TV seriál)
Niinhän me kaikki joskus (S01E12)
Isä (S01E11)
Minkä taakseen jättää (S01E10)
další epizody (12)
1992 Luonnollinen kuolema (TV seriál)
1991 Jäljet vedessä (TV seriál)
1990 Osakkeet nousussa, Osku (TV seriál)
1986 Rölli (TV seriál)

Dokumentární

2004 Ensio Suominen - Kuvat elävät (TV film)
Oiva Lohtander - hilpeitäkin hetkiä (TV film)
2000 Paluu Peikkometsään (TV film)
1999 Estelle - unelma paremmasta (TV film)
1993 Sotaretki (TV film)
1990 Muistopatsaani on unohdus (TV film)
1985 Porvoonjoki - historian virta (TV seriál)
1984 Aleksis Kivi (TV seriál)
1983 Lentäjä non grata (TV film)
Lähikuvassa: Rauli Badding Somerjoki (TV film)
1982 Väliasemalla Veikko Lavi (TV film)
1978 Jouluaatto 1977 Anna-Leenan luona (TV film)
Tuhlaajapojan paluu (TV film)

TV pořady

2004 Act!one (TV pořad)
1985 Suomi Pop (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Profeetta

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace