foto

Jouko Keskinen

  • nar. 22.10.1950 (69 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Tuntematon sotilas (TV film)
1986 Zkrocení zlého muže
1983 Viikonloppuna vapaata (TV film)
1981 Ameriikan morsian (TV film)
Soitannollinen ilta Viipurissa 1918 (TV film)
1979 Ljubov Jarovaja (TV film)

TV seriály

2018 Pihlajasatu (TV seriál)
1999 Salatut elämät (TV seriál)
1998 Tuliportaat (TV seriál)
Hieno päivä häille! (E10)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1994 Kultainen salama (TV seriál)
Miljoonakeikka 1/2 (E01)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
1987 Satumainen Onni (TV seriál)
1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)
1983 Naimisissa, naimisista, naimisiin (TV seriál)
Tasavallan ihmisiä (TV seriál)
1982 Presidentti (TV seriál)
1981 Sherlokit (TV seriál)
1980 Suomalainen rakkaus (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Salatut elämät 10 v (TV pořad)
2001 Kuutamolla (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky