foto

Jacques Richard

  • nar. 31.3.1954 (66 let)
    Angers, Maine-et-Loire, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2010 L'Orpheline avec en plus un bras en moins
1980 La falaise aux corneilles (TV film)
1976 Écrans déchirés, Les
1975
1970 Sortie de secours

TV seriály

1986 Des toques et des étoiles (TV seriál)
1978 Preuves à l'appui (TV seriál)
1968 Provinces (TV seriál)

Dokumentární

2012 Cinéphiles de notre temps

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

2020 Le Fantôme de Laurent Terzieff

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky