foto

Jasmin Lord

  • nar. 6.11.1989 (31 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 General
2018 Zavařovačka života
2017 Bullyparade - Der Film
2016 Jak napálit banku
Zazy
2013 Blutsschwestern - Jung, magisch, tödlich (TV film)
Když Inge tančí
2012 Smrt On Air

TV seriály

2019 Watzmann ermittelt (TV seriál)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Goldkind (S18E11)
2017 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und die wilde Nacht (E05)
2016 Katie Fforde (TV seriál)
Čas lásky a naděje (E26)
První láska (E24)
2014 Wilsberg (TV seriál)
90-60-90 (E44)
Das Geld der Anderen (E43)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Stíny minulosti (S01E122)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Chůva k pohledání (S17E12)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Antlitz des Bösen

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Antlitz des Bösen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky