foto

Michel André

  • nar. 19.12.1912
    Paříž, Francie
  • zem. 10.11.1987 (74 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Les Bidasses en vadrouille
1967 Dobrý úkryt (TV film) - divadelní hra
Keine Angst vor Kolibris (TV film) - divadelní hra
1965 Bonne planque, La (TV film)
1962 Virginie
1957 Coin tranquille, Le
1955 Uprchlíci

TV seriály

1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
Une fille seule (TV seriál)
1976 Comme du bon pain (TV seriál)
1975 Une femme seule (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1955 Uprchlíci - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky