foto

Pirkko Uitto

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Kulkuri ja joutsen
1993 Onnellinen hääpäivä (TV film)
1988 Hiltu ja Ragnar (TV film)
1987 Ja poika vaikenee (TV film)
1986 V. Y. Vihdoinkin yhdessä
1981 Yö meren rannalla
1980 Prologi (studentský film)

TV seriály

2018 Pirjo (TV seriál)
Vierasparkki (S01E15)
2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Pintaa syvemmältä (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2014 Tehdas (TV seriál)
Rakastettavat ihmiset (S02E06)
Peli-ihmiset (S02E02)
Syrjästäkatsojat (S02E01)
2013 Sata lasissa (TV seriál)
Koit pärjäil (E04)
Hauskan kautta mennään (E03)
Arvioikka poja (E01)
2012 Tehdas (TV seriál)
Sukeltajat (S01E12)
Kostaja (S01E08)
Aikuiset ihmiset (S01E07)
další epizody (4)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
2001 Benner & Benner (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1998 Nahkiaiset (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
1994 Kohtaamiset ja erot (TV seriál)
1989 Rivitaloelämää (TV seriál)
Videoväkivaltaa (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky