foto

Mikko Rimminen

  • nar. 8.5.1975 (43 let)
    Helsinki, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2011 Pussikaljaelokuva - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Pussikaljaelokuva

Herecká filmografie

Filmy

2007 Merivuokkojen taistelu
1981 Sadeaika

Dokumentární

2010 Kansallisaarre (TV seriál)

TV pořady

2008 Popkult (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2007 Kirjamaa (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2002 Runoraati (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace