foto

Hanna Kuirinlahti

  • nar. 19.11.1982 (36 let)
    Rauma, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Baby Jane
Maalitaulu
2018 Puluboin ja Ponin leffa
Puppet Master
2017 Vihainen marsu
Země vánočních zázraků
2016 Tappajan näköinen mies
2014 Hyvä ihminen
Kesäkaverit
Paratiisin avaimet
Päin seinää
2013 Huulilla
2012 Sano kiitos ja tanssi
Tak to chodí (studentský film)
2011 Käännän Selkäni (studentský film)
2010 Ilmianto (TV film)
2009 Agape
Keinu kanssain (studentský film)
2008 Henkisesti läski (studentský film)
2007 Elää, olla olemassa (studentský film)
Herkkuperse (studentský film)
2006 Yksin (studentský film)
2005 2 (studentský film)
Kotivideo (studentský film)
Mun Lappi (studentský film)

TV seriály

2019 Hillo (TV seriál)
Vihdoin mun oikea elämä alkaa (E10)
Loisteputki Spotlight (E09)
Nyt alkaa olla vähän rajoilla (E08)
další epizody (10)
2017 Hráč: DragonSlayer666 (TV seriál)
Jönköping (S01E08)
SparrowKillers (S01E07)
Bileet (S01E06)
další epizody (8)
Presidentti (TV seriál)
Itsenäisyyspäivä (E12)
Kansakunnan etu (E11)
Helsinki Summit (E10)
další epizody (12)
2014 Kiiltokuvia (TV seriál)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Dokumentární

2016 Isäni tähtien takaa
Minä ja pikkusiskoni
Netizen Mo
2015 Mannerheimit (TV seriál)
Marzia, moje přítelkyně
2012 Rouva Presidentti
Stěhovavý pták (studentský film)
2011 Hypermarket Nation (studentský film)
2005 Kontrakt (studentský film)
2004 Laboratorionainen (studentský film)

TV pořady

2012 Märät säpikkäät (TV pořad)
2010 Make Up (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2011 Hypermarket Nation (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace