foto

Jussi Knaapila

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

TV seriály

2008 Presidentin kanslia (TV seriál)
2006 Donna Paukku (TV seriál)

Dokumentární

2020 Reininkultaa kohti (TV film)
2017 Suomi on suomalainen (TV seriál)
2013 Body of God
2011 Tuomas Enbuske - Sivistyksen käsikirja (TV seriál)
Länsimainen kuvataide (E02)

TV pořady

2019 Saunapäivä (TV pořad)
2017 Hulahula Suomi (TV pořad)
Kummalliset kammot (TV pořad)
Punk'd Suomi (TV pořad)
Ylpeästi erilaiset (TV pořad)
2015 Kesäkuski (TV pořad)
Koomikot (TV pořad)
2012 Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! (TV pořad)
2010 X Factor (TV pořad)
2008 K-70 (TV pořad)
Paskareissu (TV pořad)
Suomen Pelkokerroin (TV pořad)
2006 Ajoneuvos (TV pořad)
Suurin pudottaja (TV pořad)
Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2005 Diili (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky