foto

Lisa Ronaghan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 King of Crime
2017 Bodies
2016 White

TV seriály

2016 Bedrag (TV seriál)
Humans (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 6 (S02E06)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Sloni mají paměť (S13E01)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)

Dokumentární

2017 Proslulé anglické stavby (TV seriál)
2015 Vlaky ve válce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace