foto

Mattia Torre

  • nar. 1972
    Řím, Lazio, Itálie
  • zem. 19.7.2019
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Figli
2019 Il grande salto
2011 Boris - Il film
2002 Piovono mucche

TV seriály

2018 La linea verticale (TV seriál)
2007 Boris (TV seriál)
2006 Buttafuori (TV seriál)
I Cesaroni (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Ogni maledetto Natale
2011 Boris - Il film

TV seriály

2018 La linea verticale (TV seriál)
2007 Boris (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Eccomi qua
Piovono mucche

TV seriály

2007 Boris (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky