foto

Sandra Freeman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1998 Picking up the Pieces (TV seriál)
1994 Martin Chuzzlewit (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Únos Johnnieho Waverlyho (S01E03)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Nation's Health, The (TV seriál)
1979 Shelley (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1969 Happy Ever After (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Au Field de la nuit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky