foto

Heikki Liikanen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1999 Tanssi perhoseni tanssi (TV film)
1989 Terroristit (TV film)
1988 Laittomuuden aika (TV film)
1985 Jumala on kauneus (TV film)
Minun teatterini, jota ei ollut (TV film)
1983 Äidin uhmaikä (TV film)
1982 Kesä kartsalla (TV film)
Tyly rakkaus (TV film)
1981 Pohjalaisia (TV film)
1979 Gabriel, tule takaisin (TV film)
Juha (TV film)
1978 Perintö (TV film)
Ukin piippu (TV film)
1977 Hiiriä ja ihmisiä (TV film)
Minna (TV film)
1976 Hevonen kassakaapissa (TV film)
1972 Emme ole enkeleitä (TV film)
Heiluri (TV film)
Hiekkakuningas (TV film)
1970 Onneksi on rahaa (TV film)
1968 Fysikerna (TV film)
Janne (TV film)
Käärme paratiisissa (TV film)
Mies elää (TV film)
Söndagsaffären (TV film)
1967 Jean-Paul Marat förföljd och mördad så som det framställs av patienterna på hospitalet Charenton under ledning av herr de Sade (TV film)
Mies joka ei voi nukkua (TV film)
Päivä lepokodissa (TV film)
1966 Ei koskaan mitään jännää (TV film)
Etienne (TV film)
Gehenna (TV film)
Grannar (TV film)
Kilpakosijat (TV film)
Rahkeiset (TV film)
Rakas Wenander (TV film)
1965 Cul-de-Sac (TV film)
Fru Carrars gevär (TV film)
Kansikuvapoika (TV film)
Kapalolapsi (TV film)
Osteri ja helmi (TV film)
Pikakäynti (TV film)
Pilkahdus merta (TV film)
Purasen häät (TV film)
Robotti Romulus (TV film)
Vangit (TV film)
Wienervalssin tarinoita (TV film)
1964 Anna Christie (TV film)
Kustaa III (TV film)
Lemmen ja sattuman leikki (TV film)
Puhelinkioski (TV film)
Pyhä piltti, legenda rikkaan miehen kääntymyksestä (TV film)
Rakastaja (TV film)
Rakkaus iltakävelyllä (TV film)
Syrjähyppy (TV film)
Tarkastaja tulee (TV film)
Viha simpukassa (TV film)
1963 Lysistrate (TV film)
Nike (TV film)
Ovanligt fall & Trappan, Ett (TV film)
Pappi (TV film)
Tarjoilijatar (TV film)
Viehättävä vaimoni (TV film)
1962 Benjamin (TV film)
Muotinäytös (TV film)
Någon ringer stup i ett (TV film)

TV seriály

1974 Solveigin laulu (TV seriál)

Dokumentární

1990 Matti Oravisto monessa roolissa (TV film)
1981 Pääroolissa Elli Tompuri, 1880-1962 (TV film)

TV pořady

1975 Puhekupla (TV pořad)
1967 Tanssitaanpa ladossa (TV pořad)
1963 Kerran Turuss (TV pořad)
1962 Elä sinä immeine hättäele (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1982 Kesä kartsalla (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

1988 Laittomuuden aika (TV film)

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky