foto

Samantha Beckinsale

  • nar. 23.7.1966 (53 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Katherine of Alexandria
2006 Penalty King, The
2005 Děsivá minulost (TV film)
2004 Lighthouse Hill
2000 Blind Date, The
1999 Nancherrow (TV film)

TV seriály

2002 Krůček k vraždě (TV seriál)
Regrets (S02E08)
2001 McCready and Daughter (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Červený Bedrník (TV seriál)
1998 Duck Patrol (TV seriál)
1997 Get Well Soon (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Jake's Progress (TV seriál)
The World of Lee Evans (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1994 Imaginatively Titled Punt & Dennis Show, The (TV seriál)
1993 Magic Grandad (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
Wales Playhouse (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Únos Johnnieho Waverlyho (S01E03)
1988 London's Burning (TV seriál)
The Return of Shelley (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 Shooting Stars (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky