foto

Sue Lemström

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mainio herra Iloinen
2013 Apeiron
2012 Eläinten päivä
2010 Kani kylässa (studentský film)
2007 Colorado Avenue
Práce pro chlapa
2006 Transport (studentský film)
2002 Tappava säde (TV film)
2001 Aleksis Kiven elämä
2000 Badding
1997 Ruusutarha
1989 Kultainen koskelo (TV film)
1982 Sandrike (TV film)
1976 Mikä on tuo outo rakkaus? (TV film)

TV seriály

2007 Rajatapaus (TV seriál)
Tappava annos (E03)
Aurinkokello (E02)
Jäätävä vesi (E01)
2006 Ilonen talo (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Dokumentární

2010 Rock-Suomi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky