foto

Jelena Perčin

  • nar. 19.1.1981 (39 let)
    Dubrovník, Chorvatsko, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pijavice
2018 Happy End
2017 Odjebi, Volim te
2016 Zbog tebe
2014 Most na konci světa
2002 Kako los son

TV seriály

2013 Zora dubrovacka (TV seriál)
2009 Najbolje godine (TV seriál)
2008 Hitna 94 (TV seriál)
2007 Dobre namjere (TV seriál)
2006 Bibin svijet (TV seriál)
2005 Bitange i princeze (TV seriál)
2004 Naša mala klinika (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky