foto

Jean-François Blanchard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 L'amour au temps de la guerre civile
La voix de l'ombre
2008 Terorista od vedle (TV film)
2007 Citové pouto
Great War, The (TV film)
2006 De ma fenêtre, sans maison...
2005 Miss Rosnička (TV film)
2004 Espérance, L'
Poslední kasino (TV film)
2002 Chyť mě, když to dokážeš
Divoký Mesiáš
Secret de banlieue
2001 15 février 1839
1995 Vents contraires (TV film)
1989 Vent de galerne

TV seriály

2019 Les Honorables (TV seriál)
Le Premier Jugement (S01E01)
2016 District 31 (TV seriál)
2013 Unité 9 (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2006 C.A. (TV seriál)
Les Hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
2005 L'héritière de grande ourse (TV seriál)
2004 Temps dur (TV seriál)
2002 Annie et ses hommes (TV seriál)
2001 Rivière-des-Jérémie (TV seriál)
1998 Réseaux (TV seriál)
1992 Bombardier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky