foto

Catherine Vinatier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 120 BPM
2013 La Vie domestique
2012 Dům v Bretani
Tennis Elbow
Zrádci (studentský film)
2006 Dobrý ročník
2003 Chamonix
2001 Clément
1999 Peau neuve
1997 Les Vacances
1995 Raï

TV seriály

2017 Le Chalet (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Vaugand (TV seriál)
La Place du mort (E01)
1997 P.J. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky