foto

Dominic Dromgoole

  • nar. 25.10.1963 (57 let)
    Bristol, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 The Man in the Hat
2018 Benjamin

Režijní filmografie

Filmy

2019 Making Noise Quietly
2014 Shakespeare's Globe: A Midsummer Night's Dream

Divadelní záznam

2018 A Woman of No Importance (divadelní záznam)
2015 Globe on Screen: Julius Caesar (divadelní záznam)
2014 Duchess of Malfi, The (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky