foto

Taissia Shanti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Center of Attention - a.z.
2018 The Dominatrix II - a.z.
2016 Hot Cooking
Perversions of Lesbian Lust - a.z.
Sexting Babes
2015 Teens vs MILFs 2
2014 Private Specials 90: Extreme Soviet Sluts 2
Teen Anal 10

TV seriály

2017 Real Agent (TV seriál)
Ultra Films (TV seriál)
2016 Fister Twister (TV seriál)
Psycho Henessy (TV seriál)
2015 A Girl Knows (TV seriál)
Giorgio Grandi (TV seriál)
Virtual Taboo (TV seriál)
2014 Elegant Anal (TV seriál)
StepMom Lessons (TV seriál)
2013 VIPissy (TV seriál)
Web Young (TV seriál)
2012 Heavy on Hotties (TV seriál)
Nubile Films (TV seriál)
Sexart (TV seriál)
2011 Immoral Live (TV seriál)
Wow Girls (TV seriál)
2010 Babes (TV seriál)
2008 Woodman Casting X (TV seriál)
2006 All Fine Girls (TV seriál)
2005 DP Fanatics (TV seriál)
Evil Angel (TV seriál)
House of Taboo (TV seriál)
Lez Cuties (TV seriál)
2004 Euro Sex Parties (TV seriál)
2003 Ass Traffic (TV seriál)
Brutal Dildos (TV seriál)
Sapphic Erotica (TV seriál)
2002 Hands on Hardcore (TV seriál)
2001 1 by Day (TV seriál)
1999 Viv Thomas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky